Kundeservice ring til os på 71 99 46 36

Kvalitetsmøbler

Altid den bedste kvalitet

Levering

Altid fast lav sats: 39,00 DKK

Kæmpe stort udvalg

Over 700 forskellige produkter

Kundeservice

Tlf.: 71 99 46 36

Levering & Fragt

Dokumentation og vejledning – Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra BoligPlaneten.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra BoligPlaneten.dk’s side, er denne af vejledende art.

 

Afsendelse – Ved bestilling afsendes ordren indenfor 2 til 4 hverdage. Undtaget herfra er varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 2-3 hverdage efter ordreafsendelse. Alle varer leveres så længe lager haves. Ved bestilling af både lagervarer og varer som er angivet som en bestillingsvare, forbeholder BoligPlaneten.dk sig ret til enten at sende ordren delvist eller samlet, når bestillingsvarerne er på lager.

 

Leveringstidspunkt og transport – Levering af varer fra BoligPlaneten.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker som udgangspunkt med PostNord. Hvis varens vægt overstiger 20 kg eller stor volumen fremsendes den i stedet med speditør.

 

Risikoen for varerne – Risikoen for varer købt i BoligPlaneten.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

 

Fragtomkostninger – Køber betaler fragtomkostninger i forbindelse med køb af varer hos BoligPlaneten.dk. Fragtomkostningerne udregnes ud fra vægt og ved større varer også ud fra volumen. Fragtbeløbet fremgår og betales af køber i forbindelse med gennemførelse af ordre. Der må påregnes ekstra omkostninger og leveringstid ved levering til andre lande, Grønland, Færøerne og ikke brofaste danske øer.

 

DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, LAGERSTYRINGSFEJL OG PRISÆNDRINGER