Kundeservice ring til os på 71 99 46 36

Kvalitetsmøbler

Altid den bedste kvalitet

Levering

Altid fast lav sats: 39,00 DKK

Kæmpe stort udvalg

Over 700 forskellige produkter

Kundeservice

Tlf.: 71 99 46 36

Handelsbetingelser

1. Køb hos BoligPlaneten.dk:
Der er ikke indgået en bindende købeaftale med BoligPlaneten.dk, før De har modtaget en ordrebekræftelse fra BoligPlaneten.dk.

 

2. Priser:
Alle priser er incl. 25 % moms og i danske kroner, hvor intet andet nævnes.
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, eksl. Færøerne og Grønland.
Der tages forbehold for:
Valutaændringer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl

 

3. Salg generalt:
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.
Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.

 

4. Levering:
Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos BoligPlaneten.dk’s leverandører. Der må påregnes ekstra omkostninger og leveringstid ved levering til andre lande, Grønland, Færøerne og ikke brofaste danske øer

 

5. Afbestillinger:
Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør dette gøres telefonisk på 30515123 eller alternativt kan det ske ved, at fremsende en e-mail med mærket ” Afbestilling “. til salg@BoligPlaneten.dk

Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten ” Afbestilling ! ” indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 14:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.

 

6. Betaling:
De mulige betalingsmåder er:
Dankort, Bankindbetaling, Kreditkøb med gyldigt EAN Nr. Ved køb med EAN nr. skrives dette i bemærkningsfeltet -Elektronisk faktura fremsendes.

Der er ikke mulighed for forudbetaling, idet kundens retsstilling her, er væsentlig dårligere end ved andre former for betaling.

 

7. Fortrydelsesret:
Hos BoligPlaneten.dk kan du, hvis du fortryder dit køb, returnere dine varer indenfor 14 dage. Fristen starter den dag du modtager varen. Ved køb af elektroniske produkter er den intakte originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi og derfor skal emballagen altid være uåbnet – fremgår det af pakken at varen har været åbnet afvises denne. Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen eller alternativt kan du nægte at modtage varen når den leveres. Du skal sende den retur med posten eller fragtfirma til vores adresse:

BoligPlaneten.dk
Myntevej 3
8920 Randers NV

CVR/SE: 29372748

 

7.1.Regler for 14 dags retur ret

Du kan få dine penge retur inden for de første 14 dage efter modtagelse af varerne. Varen sendes til vores lager for returvarer på adressen Boligplaneten, Myntevej 3 8920 Randers NV. Ved personlig returnering skal laves en forudgående aftale da vores returlager ikke er betjent på fuld tid.
Du kan også benytte dig af din retur ret ved at nægte modtagelse af varen på din bopæl.
Når varen er kommet retur til vores lager, kontrollerer vi varens stand. Derfor: Såfremt du ikke har returneret varen i den originale emballage og dermed ikke kan returnere varen, idet den således ikke returneres i væsentlig samme stand og mængde, kan der i visse tilfælde aftales at du kan returnere varen mod fradrag af en forholdsmæssig andel fra dit returbeløb (typisk 20 % af varens pris).
Vi overfører det endelige returbeløb til det kreditkort/bankforbindelse købet er gennemført fra, senest 14 dage efter vi har modtaget varen.

Boligplaneten.dk dækker IKKE fragtomkostninger i forbindelse med returnering af varer.

8. Reklamationsret:
Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Boligplaneten.dk. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen.
Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted.
Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent.
E.home.dk kan ikke gøres ansvarlig for tab af kundens data, med mindre det følger direkte af dansk lovgivning.

 

9. Anvendelse af reklamationsretten:
Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Boligplaneten.dk inden rimelig tid efter varens modtagelse.
Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning.
Boligplaneten.dk kan ikke gøres ansvarlig for tab af kundens data, med mindre det følger direkte af dansk lovgivning. E.home.dkopfordrer derfor kunden til at tage kopi / backup af samtlige data. I det omfang e.home.dk måtte være ansvarlig, er ansvaret begrænset til det direkte tab og omfatter således ikke følgeskader på tilsluttet udstyr og indirekte tab såsom tabt arbejdsfortjeneste, transportomkostninger, driftstab, installationsomkostninger m.v.
Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til Boligplaneten.dk’s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering.
Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af BoligPlaneten.dk.

 

10. Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl:
Ved tilbagesendelse af defekte eller forkerte varer til Boligplaneten.dk, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr.
Testgebyret er DKK 250 pr. halve time inkl. moms. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning.
Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Medfølger der tilbehør, som ikke umiddelbart fremgår på det medsendte RMA skema (reklamationsskema), kan Boligplaneten.dk ikke gøres ansvarlig for eventuel bortkomst af disse effekter.
Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.

 

11. Forsvarlig returnering:
Alle produkter, der returneres til Boligplaneten.dk skal være forsvarligt indpakket.
Ved bærbar, printere m.v. skal disse sendes tilbage i en kasse eller lignende. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder.
Boligplaneten.dk anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Boligplaneten.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

 

12. Er de i tvivl:
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Boligplaneten.dk at De retter henvendelse på mail til salg@BoligPlaneten.dk eller på telefon 30515123.

 

13. Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende:
Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation: Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende. Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode. BoligPlaneten.dk forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen. Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 2% pr. påbegyndt måned.